ویلافروشویلا کلاسیک 400 متربنا دوبلکس | فتاتتو
- متراژ : 300 متر
- اتاق : 3 عدد
- متراژ بنا : 400 متر
اگر شما هم از علاقه مندان به خرید و داشتن ویلا باغ های متراژ بالا هستید در ادامه این متن با ما همراه باشید. ملکی که قصد داریم در این بخش به شما معرفی کنیم یک ویلا باغ در زیباکنار رشت بسیار وسیع و چشم نواز در دل محدوده منطقه آزاد انزلی است که در محیطی آرام، امن با بافتی نیمه بومی واقع شده است.
این ملک دارای 2885 مترمربع زمین و بنایی به مساحت 280 مترمربع در دل آن می باشد. فضای حیاط بسیار سرسبز و دارای انواع گیاهان تزیینی و درختان مثمر میوه می باشد که در فصول مختلف سال می توانید از محصولات ارگانیک آن استفاده کنید و با قدم زدن در فضای این باغ از هوای مطبوع و محیط دلنشین آن لذت ببرید.
ساختمان این ویلا باغ در زیباکنار رشت به صورت دوبلکس و دارای 4 اتاق خواب به همراه کمد دیواری می باشد. بنای این ویلا چند سال ساخت، کف آن سرامیک و سقفش گچ کاری است. پذیرایی به صورت دل باز با نورگیر بسیار خوب طراحی شده.
هر آنچه که باید قبل از خرید ویلا بدانید
در طبقه بالای این ویلا بالکنی بزرگ برای استفاده هرچه بیشتر از ویو و زیبایی این باغ تعبیه شده است. آشپزخانه اپن به همراه کابینت های فراوان ام دی اف می باشد. سیستم گرمایشی این ساختمان پکیج و سیستم سرمایشی آن کولر های اسپلیت است.
این ویلا باغ دارای کلیه انشئابات و امتیازات آب، برق و گاز بوده و مدارک رسمی و قانونی آن از جمله پروانه ساخت، پایان کار و سند شش دانگ مالکیت آماده ارائه به متقاضیان گرامی می باشد.
گروه مشاورین املاک سرزمین شمالی همواره سعی در معرفی بهترین ها به شما دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و بازدید حضوری از این ملک با مشاورین ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.
ویلافروش
ویلافروش
ویلافروش
ویلافروش
ویلافروش
ویلافروش